Healing & klarsyn af Reiki Master Teacher Maria Norstrand

ENGLE- & ORAKEL KORT.


Jeg forhandler i klinikken flere forskellige fantastiske kort. 

Velkommen til en verden af synkronicitet, øget intuition og visdom.

Alle kortsæt på denne side er 100% oversat til dansk. Både teksten på selve kortene, i guidebogen og på boksen er på dansk.

Alle kort kan prøves og ses i klinikken.

Jeg har følgende smukke kortsæt på lager i klinikken af den anerkendte Colette Baron-Reid:


ORAKLETS VISDOM

Pris: kr 289,-
Et helt fantastisk kortsæt, som kan bringe fordybelse til et væld af livssituationer. Colette Baron-Reid har mesterligt blandet elementer fra gamle visdoms-traditioner til et helt nyt intuitivt kommunikationssystem. Oraklet, hvis ansigt gemmer sig i hvert kort, fungerer som bindeled mellem dig og den Universelle Visdom.
De 52 kort og den medfølgende guidebog giver dig mulighed for at finde dit højere formål i tilværelsen og få en dybere indsigt i alle aspekter af din rejse. Hvert kort har 5 forskellige uafhængige tydninger, hvilket ialt giver over 250 forskellige tydningsmuligheder. - En nærmest uudtømmelig kilde til belysning af alle tænkelige livssituationer.
Kortenes Orakel venter blot på, at du skal lytte til hende, så du kan modtage svar og kende vejen til fred, indsigt, overflod og kærlighed.
Antal kort:52.
Antal sider i guidebog:244.


DEN GODE TAROT
Pris: kr 289,-
De klassiske tarotkort har fået et moderne tvist i dette smukke sæt med rødder i positiv psykologi og personlig udvikling. De fire elementer - jord, vand, ild og luft - spiller en stor rolle, og de 78 kort kan læses som de arketypiske aspekter af den menneskelige natur, som vi kan opleve både i os selv og ude i verden. I modsætning til de fleste kortsæt, er kortenes beskeder ikke forudsigelser eller advarsler, men positive uddybninger af nuet, så du kan integrere deres energi i øjeblikket og for dig selv personligt. Den Gode Tarot er særlig nyttig, når du føler dig fortabt, er bekymret over valg, som du har truffet eller søger en større forståelse for dine omstændigheder.
Antal kort:78.
Antal sider i guidebog:154.


KRAFTDYR ORAKEL

 Pris: kr 289,-
Noget magisk rører på sig i hjertet af vores smukke planet i denne tid. Vi er midt i en tidsalder, hvor der i et hidtil uset omfang finder omvæltninger sted i menneskehedens historie.
De kraftdyr, der bor i naturen, har meget at dele ud af, og hemmelighederne i deres glemte sprog bliver nu formidlet af Colette Baron-Reid i dette utroligt smukke kortsæt. De ansporer os til at generobre vores dybeste sandhed - at vi er et i Ånden og har forbindelse til hvert eneste levende væsen her på jorden gennem en forenet bevidsthed. Når du trækker et kort, kan du få del i dets visdom og blive bedre til at navigere i dit liv. Du kan overvinde forhindringerne fra dine selvpålagte begrænsninger og tune ind på dit uendelige potentiale.
De 68 kort i dette smukt illustrerede orakelkortsæt repræsenterer det højere selv hos forskellige dyr, insekter, fisk og fugle. Alle er bærere af en transcendent arketypisk symbolik, hvis universelle betydning bringer bud om en dyb og varig sandhed.
Antal kort:68
Antal sider i guidebog:236


SHAMANENS DRØMME

Pris: kr 289,-
Dette kortsæt er et stærkt samarbejde mellem Alberto Villoldo og Colette Baron-Reid. Billedsprog og indsigter stammer fra den shamanske drømmeverden af arketyper og magi - med friske, moderne fortolkninger. Du vil opdage mytiske landskaber og åndevæsener og forstå, hvordan dette hellige rige former vores oplevelser i den vågne verden. Dette orakel vil hjælpe dig til at opleve, hvordan die drømmebilleder kan nyskabe din verden og manifestere dine mest dyrebare intentioner.
Antal kort:64.
Antal sider i guidebog:170.


DEN OPRINDELIGE REIKI AF MIKAO USUI.


Reiki er en tusind år gammel healingsmetode der stammer fra tibetansk buddisme & blev brug af de tibetanske munke til selvudvikling og erkendelse.


Kort fortalt;

Metoden blev genopdaget i 1800-tallet af den kristne præst Mikao Usui. Ved studier af gamle buddistiskesutras opdagede han nogle glemte sanskritsymboler som refererede til healing. For at få større viden om healing & symbolernes hellige kraft, rejste Usui til det hellige bjerg Kuriyama. På bjerget fandt han et egnet sted til at faste og meditere. Her fastede, bad & mediterede han i 20 dage. På den 21. dag fik Usui en åbenbaring fra "Den Universelle Kilde". Han oplevede symbolernes hellige kraft og blev bevidstgjort om Reiki symbolernes helbredende kraft. 

Usui opnåede stor indsigt & viden om den åndelige verden og han udviklede Usui-systemet for Naturlig Healing og kaldet REIKI.

Siden er Reiki videreført fra Reiki Mester Lærer til elev og udbredt i mange lande. Der findes flere organisationer som alle stammer fra den originale gruppe. Stifteren af "The blue Lotus" Gina Allan-Evans er i direkte linie fra Mikao Usui. 

Jeg har taget min REIKI uddannelse - er uddannet REIKI MASTER TEACHER - i DIREKTE tiende led til gundlæggeren Usui, Det har jeg hos den anerkendte terapeut Berit Pedersen, som selv har taget uddannelsen i New Zealand hos Gina Allan-Evans og derfor i DIEKTE linie til Usui.


Reiki behandling er noget der skal opleves. Reiki oplevelser vil være mangeartede. Både fra klient til klient og fra gang til gang. Dette er helt naturligt. Der findes ingen rigtig eller forkert måde at opleve Reiki på. Reiki kan bruges til erkendelse, fordybelse og spirituel udvikling. Reiki kan bruges i meditationer. Reiki kan medvirke til behandling af fysiske og emotionelle ubalancer. Under Reiki healing overføres Universel Energi til klienten, Reiki energien er ikke behandlerens egen, men kanaliseret universel energi.


Ønsker du selv at lære mere, så tages REIKI i steps og allerede efter Reiki 1 indvielse og undervisning er du i stand til at behandle dig selv og andre med healingsenergi.

DEN OPRINDELIGE REIKI - kursus & uddannelse.


Er du nysgerrig på selvudvikling, alternativ behandling eller hvad healing kan gøre for dig? REIKI kursus er for ALLE, og du behøver ikke have noget forudgående viden om healing, Reiki eller andet inden start. Blot nysgerrighed og et naturligt ønske om at gøre noget godt for dig selv.


REIKI 1 kursus.

På dette kursus REIKI 1 kan du komme som du er. Uden erfaring eller viden. Der er ikke nogen krav eller rammer for at tilmelde sig - men da du læser dette, er du nok allerede nysgerrig på både egenomsorg og selvudvikling. Jeg håber at kunne bidrage til din nysgerrighed og at tænde en gnist indeni dig - så du kan se potentialet i, at netop du skal komme og opleve en lærerig kursusdag.  

På Reiki 1 vil du lære:

  • Lære om Reiki. Historien bag og hvordan Reiki kan gavne mennerskers liv.
  • Lære hvordan du gennemfører en Reiki behandling. 
  • Lære de grundlæggende principper i Reiki.
  • Hvordan du kan bruge Reiki healings energien på dig, til større velvære.
  • Hans-on / praktiske øvelser; Udføre reiki på dig selv og andre.
  • Får efter endt kususdag, dit personlige certifikat på gennemgået Reiki 1, uddannelse og indvielser.


Reiki 1 er første step i Reiki stien. Reiki indvielsen forbinder dig med kilden til  Universel Healingsenergi, som du herefter kan kanalisere. Du kan bruge redskabet til at heale dig selv og andre omkring dig. På Reiki 1 kurset vil du  undervejs og efterfølgende blive mere opmærksom på dine behov ift healing og du vil sansynligvis blive mere intuitiv og fintfølende. Der vil især lægges vægt på de praktiske øvelser så du er tryg når du går herfra.


Kurset er til dig der vil gøre noget godt for dig selv og som vil lære at heale dig selv og dine kære omkring dig, så krop, sjæl og sind forbedres.. Jeg glæder mig til at vise dig en vej i Reiki fuld af smuk Universel energi og gode meningsfyldte oplevelser. 

Ny kursusdato bliver lagt op på forsiden, når tid er. Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere. Pris. kr. 1800,-