Healing & klarsyn af Reiki Master Teacher Maria Norstrand

HEALINGS TERAPI SESSIONS

MED MERE.


Du er altid velkommen til at kontakte mig - helt uforpligtende -  for at høre nærmere om behandlingerne og hvad der kunne være det bedste for lige netop DIG.

&

Du kan læse flere udtalelser i bunden af denne side.

Reiki Healing er en renselse af krop, sind & ånd. Reiki healing er grundlæggende kærlighed og energi. Healingsprocessen virker positivt for den enkelte, om du er troende eller ej er ikke afgørende.

En Reiki healing vil af modtageren mærkes meget forskelligt. Men man behøver ikke mærke noget for at healing finder sted. Energien vil strømme i den mængde der er brug for og til de steder hvor der er behov. Efter behandlingen vil healingsenergien arbejde videre i kroppen hvorfor det også altid er vigtigt at drikke rigeligt med vand de efterfølgende dage. 

Healingen er individuel og kan opleves forskelligt fra gang til gang. Behandlingen foregår med håndspålæggelse og er en simpel men også en meget kraftfuld behandlingsform. Behandlingen normaliserer de blokeringer kroppen måtte have og tilfører energi & velvære. Den forstærker immunforsvaret og vil harmonisere uligevægt. Reiki healing kan bruges mod alt og har fine resultater med bl.a. stress, nakke/skulder problemer, hormonelle udfordringer, angst, smerter og meget andet.

REIKI, klarhørelse OG HESTE - efter flere opfordringer og succes cases kan jeg nu også tilbyde min hjælp til din hest & dig. Skriv eller ring til mig for nærmere info og aftale.

De Åndelige Læger er sjæle der engang var inkarneret som mennesker og dengang arbejdede som læger. De har valgt at blive ved med at hjælpe menneskeheden. De er der & venter på at hjælpe og heale os mennesker.

Der er åndelige kirurger, åndelige psykologer, åndelige tandlæger osv. Det team af læger der kommer for at hjælpe i en healingssession, er præcis dem der skal til, for at hjælpe dig med et specifikt problem.

De åndelige læger & healere udfører det de skal, mens jeg observerer hvad der sker. Jeg tager noter undervejs, så jeg kan fortælle dig det de har hjulpet dig med. For det meste kommer der også klarsyns beskeder til dig.

Har du ikke mulighed for at komme til mig, er fjernhealing med de åndelige læger også utrolig effektiv. 

Skriv til mig hvis du vil vide mere ♥

Jeg afholder små gruppe arrangementer løbende med mit  eget "meditation og healing med de åndelige læger" Jeg holder det i klinikken & det er også muligt for dig at booke mig til at komme til dig. Hvis du kan samle mindst 4 skønne mennesker som ønsker et par spændende timer med ovenstående . Kontakt mig for mere info etc. 

Spirituelle Samtaler & clairvoyancer. 

Jeg glæder mig til at tilbyde dig endnu mere samarbejde og energiarbejde med den åndelige verden.

Skriv til mig ved interesse og der vil følge mere info her på siden snarest, 

Maria formår med hendes venlige og lyse væsen og helt særlige evner at svare på helt personlige spørgsmål og hendes svar rammer plet hver gang. Hun gør det på en respektfuld og dyb måde som gør at jeg virkelig kan reflektere og anvende de budskaber hun giver videre til mig. Hun får min varmeste anbefaling!


S.


Jeg kan varmt anbefale Maria. Det var en yderst kompetent healing jeg fik. Jeg blev godt og grundigt groundet (jeg har haft en belastningsreaktion med stress tilfølge). Jeg har helt opstemt og glad i dagene efter. ♥GITTE S.

Den spirituelle samtale med Maria var en forunderlig oplevelse. Vi var igennem emner som har betydning for mit liv lige nu, både privar og prof. Marias svar ramte alle noget jeg kunne genkende og som jeg havde behov for at blive bekræftet i. Meget var spot on og helt konkret og noget jeg kan handle på og anvende i mit liv. Spændende og givende og tankevækkende oplevelse og Maria er meget imødekommende og udstråler ro & empati.


KATRINE

KLIENT UDTALELSER:

Har været hos Maria 2 gange og der er set ekseptionel forbedring. Smerter er nærMest væk og hele kroppen er kommet mere i balance & harmoni - kan klart anbefales


TINE

 Jeg har nu 2 gange været hos Maria og fået en omgang healing. Jeg kan kun sige - det er fantastisk, selv for skeptikere. Jeg kommer igen


MARTIN

Jeg har en del smerter i min krop og derved samler jeg væske i krop og ansigt. Allerede efter 1. behandling hos Maria så mit ansigt meget bedre ud og føltes så godt - så jeg fortsætter


ULLA

I trygge omgivelser får jeg gennem Marias healing en ubeskrivelig ro i krop og sind, hvilket føles som balsam for sjælen. Jeg vil varmt anbefale at prøve healing hos Maria til alle, ligegyldigt bevæggrund/udfordringer de måtte have.


LOUISE

Jeg har pt. fået 3 Reiki beh. af Maria pga stress. Jeg har opleevt stor hjælp til at få indre ro og balance. Jeg fik gennem Marias behandling løsnet op for gamle følelser der sad fastlåst i kroppen og reagerede fx med forløsende gråd, hvilket var så helende for mig. Jeg kan varmt anbefale alle at få healinger hos Maria - hun er meget kompetent, behagelig & tillidsfuld som person og behandler


PIA

Jeg er blevet healet mange gange, men denne gang føltes det anderledes og jeg er sikker på at du Maria havde fat i noget essentielt. Du gjorde en stor forskel og jeg vil medgive dig de bedste anbefalinger herfra. Efter healingen og afdødekontakt fik jeg en masse gode tips, som jeg vil gøre brug af fremadrettet. Så af hjertet tak for din måde at bruge dine spirituelle evner, som er unikke.


DORTHEAt komme hos Maria er en oplevelse uden lige. Dygtig, empatisk og udretter ting man ikke troede kunne ske!! Er dybt taknemmelig for at være kommet hos MariaTINE W.